ВУХО.КОМ
Зеленая, 153 а 79035 Львов, Украина
0800757567 shop@vuho.com.ua
от 10грн до 17 000грн

Політика конфеденційності

1. Умови використання сайту
1.1. Дане угоду користувача (іменоване надалі Угода) являє собою оферту умов щодо користування веб-сайтом vuho.com.ua (далі - Сайт), в особі Адміністрації сайту та фізичною особою (іменованим надалі Користувач), і регламентує умови надання Користувачем інформації для розміщення на Сайті.
1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, коли-небудь здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.
1.3. Користувач зобов'язаний повністю ознайомитися з цією Угодою до моменту реєстрації на Сайті. Реєстрація Користувача на Сайті означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди, використання Сайту Користувачем повинно бути негайно припинено.
1.4. Ця Угода може бути змінена та / або доповнено Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.
1.5. Угода передбачає взаємні права та обов'язки Користувача і Адміністрації Сайту за наступними пунктами:
Порядок використання Сайту,
Політика конфіденційності,
Обмеження відповідальності Адміністрації сайту,
Порядок дії Угоди.


2. Порядок використання Сайту
2.1. Сайт дозволяє вам переглядати і завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, поширювати для громадських або комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.
2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і своїх контактних даних.
2.3. У процесі реєстрації на сайті, ви отримуєте логін і пароль за безпеку, яких ви несете відповідальність.
2.4. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи, або з будь-якої іншою інформацією. При цьому ви несете відповідальність, що дане звернення не є незаконним, загрозливим, порушує авторські права, дискримінацію людей по будь-якою ознакою, а також містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.


3. Персональна інформація Користувача
3.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що став відвідувачем цього сайту. Беручи це Угода Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політикою Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з членством Користувача з метою надання відповідних послуг.
3.2. Адміністрація сайту зобов'язуєтеся здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.
3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адреса та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані - файли cookies, інформація про з'єднання і системна інформація.
3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічний засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.
3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.


4. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту
4.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.
4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення зберігається на Сайті інформації.
4.3. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за висловлювання і думки відвідувачів сайту, залишені в якості коментарів або огляд